Δυο χρυσά από την Μπάρτζου

Κοινοποίηση στα Social Media

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Προκριματικό  Πρωτάθλημα Α΄ Φάση στο Badminton στις κατηγορίες U-15, U-19 στο κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Στις κατηγορίες αυτές έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι στην κατηγορία U-15 αυτοί που είναι στα έτη 2000 και 1999 όπως και αυτοί που ανήκουν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία στα έτη 2001 και 2002  και στην κατηγορία U-19 αυτοί που είναι στα έτη 1996 και 1995 όπως και αυτοί που ανήκουν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία στα έτη 1997 και 1998.

Από τον σύλλογό μας αγωνίστηκαν δύο αθλητές που ανήκαν και οι δύο στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και κατάφεραν σχεδόν την απόλυτη επιτυχία.
Η Μπάρτζου Ελίνα ( 2001 ) στην κατηγορία U-15  αγωνίστηκε στο απλό κορασίδων και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, όπως και στο διπλό μεικτό με συμπαίκτη τον Μπουλίο Μάριο του Φ.Ε.Ο.Θ όπου και πάλι κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Παλαμίδας Χρήστος ( 1997 ) στην κατηγορία U-19 αγωνίστηκε στα δύο αγωνίσματα των διπλών νέων ανδρών / νέων γυναικών όπου και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό μεικτό με συμπαίκτρια την Καρυπίδου Μαρίνα του Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ  και την 2η θέση και το ασημένιο  μετάλλιο στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον αθλητή του Φ.Ε.Ο.Θ  Γαλανόπουλο Σπύρο .
Προπονητής των αθλητών μας είναι ο Κ.Φ.Α και υπεύθυνος της ανάπτυξης κος  Ορκόπουλος Θανάσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη προσπάθειά τους και τους εύχεται να συνεχίσουν με ακόμα  μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με τιμή
Το Δ.Σ