Το Διαδίκτυο είναι η σημερινή αρχαία αγορά, λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Χ. Κλυνν

Κοινοποίηση στα Social Media

«Ο σατιρικός καλλιτέχνης είναι ένας Σάτυρος που ξέκοψε από την ακολουθία του Διονύσου κι έφτασε σώος και υγιής μέχρι τις μέρες μας αναζητώντας το βήμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το κοινό…» λέει ο Χάρρυ Κλυνν.

Θα μπορούσε άραγε να υπάρξει Ελληνας Μπέπε Γκρίλο; Καλλιτέχνης δηλαδή, πολιτικοποιημένος σφόδρα, φυσικά αντισυστημικός (αλλά λαϊκιστής για το σύστημα), αγαπητός στον κόσμο; Κι ας μην έπαιρνε 25% στις εκλογές όπως ο Ιταλός κωμικός.

Θα μπορούσε να είναι ο Χάρρυ Κλυνν μήπως; «Υπό τις υπάρχουσες πάντα συνθήκες, ίσως μπορούσα να το είχα σκεφτεί για τον εαυτό μου… Λέω ίσως, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι δεν χρειάζονται παραπάνω κωμικοί στη Βουλή» επισημαίνει ο ίδιος λίγο πριν από την άφιξή του για μία ζωντανή εμφάνιση στον Πειραιά, την Κυριακή το βράδυ, στο Βεάκειο.

Οι παραστάσεις του Χάρρυ Κλυνν είναι πλέον πιο πολιτικές από ποτέ. Πάντοτε ήταν, το τελευταίο διάστημα όμως ο γνωστός κωμικός βρίσκεται στα… κάγκελα. Ισως γιατί πιστεύει πως δεν έχουμε δημοκρατία πλέον στην Ελλάδα.

Όλη η συνέντευξη στη σελίδα 13 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί

 Από: http://www.efsyn.gr/?p=76967