Προς διαθεσιμότητα και οι αγροφύλακες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν και οι αγροφύλακες, μεγάλο τμήμα των οποίων είχε προσληφθεί επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (όταν, δηλαδή, είχε επανασυσταθεί η Αγροφυλακή), του πατέρα, δηλαδή, του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στόχος, είναι η διεύρυνση των «δεξαμενών» της διαθεσιμότητας αλλά και των απολύσεων με υπαλλήλους οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν παραμένουν, τουλάχιστον σε ένα τμήμα τους, ανενεργοί. Να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σημερινός αριθμός των αγροφυλάκων. Όσοι έχουν μεταφερεθεί στα δασαρχεία τα οποία ανήκουν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις φαίνεται ότι είναι περί τους 1.200 ωστόσο άλλες πληροφορίες μαζί με αυτούς που έχουν μετακινηθει άλλες υπηρεσίες, τους ανεβάζουν ακόμη και στις 8.000.

Σχετική πρόταση για μετακίνησή τους στους δήμους ετέθη από τον επικεφαλής των δημάρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και κατετέθη από το προεδρείο της ΚΕΔΕ κατά την συνάντηση με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Πηγή aftodioikisi.gr
Πηγή: Προς διαθεσιμότητα και οι αγροφύλακες της κυβέρνησης Μητσοτάκη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/114149#ixzz2YhuCEdEO