Την Τρίτη ξεκινάνε τα διαρκείας του Λεβαδειακού

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκινάνε την Τρίτη οι εγγραφές για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Λεβαδειακός για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν και τους 17 αγώνες του Πρωταθλήματος Super League καθώς και όλα τα εντός έδρα φιλικά. Επιπλέον για 1η χρονιά υπάρχει η Προνομιακή Οικογενειακή Κάρτα Διαρκείας. Τα εισιτήρια είναι κατά τι αυξημένα αλλά με δεδομένο οτι υπάρχουν επιπλέον δυο αγώνες στο πρωτάθλημα έρχεται η τιμή στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 9 Ιουλίου αρχίζουν οι εγγραφές για τη διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καλεί στο γήπεδο όλα τα μέλη της κάθε οικογένειας.

Κάθε μέλος αποκτώντας την προσωπική του Κάρτα Διαρκείας με τις ειδικά διαμορφωμένες τιμές, μπορεί να χαρεί την αγαπημένη του Ομάδα.

Επιπλέον για 1η χρονιά διαθέτουμε την Προνομιακή Οικογενειακή Κάρτα Διαρκείας, με την οποία ολόκληρη η οικογένεια μαζί στην ξεχωριστή Οικογενειακή Θύρα, μπορεί να ζήσει συναρπαστικές στιγμές.

Πρόγραμμα

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν και τους 17 αγώνες του Πρωταθλήματος Super Leagueκαθώς και όλα τα εντός έδρα φιλικά.

Κατηγορίες & Τιμές Εισιτηρίων

ΘΥΡΕΣ 1 & 3

Για νέους κατόχους: Κανονικό 140€, Γυναικείο 80€, Παιδικό (έως 16 ετών) 50€.

Για περσινούς κατόχους: Κανονικό 120€, Γυναικείο 80€, Παιδικό (έως 16 ετών) 50€.

ΘΥΡΑ  2VIP

Για νέους κατόχους: Κανονικό 350€, Γυναικείο 220€, Παιδικό (έως 16 ετών) 175€.

Για περσινούς κατόχους: Κανονικό 300€, Γυναικείο 190€, Παιδικό (έως 16 ετών) 150€.

ΘΥΡΑ 2 VVIP

Για νέους κατόχους: Κανονικό 700€

Για περσινούς κατόχους: Κανονικό 600€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (μόνο στη Θύρα 3)

Για τη Θύρα 3 διατίθεται οικογενειακή κάρτα διαρκείας στην τιμή των 220€. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο για τους γονείς και για ένα παιδί. Για κάθε επιπρόσθετο παιδί το κόστος είναι 40€.

Για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται στην τιμή των 200€.

Προνόμια

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας 2013-14 στη  Θύρα 2 VIP & 2 VVIP  θα έχουν 20% έκπτωση για την αγορά ειδών της ομάδας και εκπτώσεις σε αγορά ειδών από επιχειρήσεις της Βοιωτίας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας 2013-14 στις Θύρες 1 & 3 θα έχουν 10% έκπτωση για την αγορά ειδών της ομάδας και εκπτώσεις σε αγορά ειδών από επιχειρήσεις της Βοιωτίας.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημεία & Ώρες πώλησης

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της Π.Α.Ε., πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), στη Λιβαδειά:

Δευτ. & Τετ.:  10.00π.μ. έως 14.00μ.μ.

Τρ.-Πεμπ.-Παρ.: 10:00π.μ. έως 14:00μ.μ. & 16.00μ.μ. έως 20.30μ.μ.

Σαβ.: από 9:00π.μ. έως και 13:30μ.μ.

Τρόπος Πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

Διευκρινήσεις

Τις πρώτες δέκα πέντε (15) ημέρες, δηλαδή έως και την Τρίτη 23  Ιουλίου, οι κάτοχοι περσινών καρτών διαρκείας (αγωνιστικής περιόδου 2012–13) θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, εξασφαλίζοντας τις ίδιες θέσεις που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση. Παράλληλα, θα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

Από την Τρίτη 23 Ιουλίου θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων καρτών διαρκείας που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί η διάθεση των καρτών διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Προσοχή!

Για την υποβολή αίτησης απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα».

Πηγή: stereasports.gr