Βρέθηκαν δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δραπέτες

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο χωριό Περιθιώτισσα Φωκίδας,βρέθηκαν δύο οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα μπλε Ford που είχε κλαπεί από το Δίστομο Βοιωτίας και για ένα λευκό Mitsubishi που είχε κλαπεί από τη Φιλοθέη Φωκίδας.Τα δύο αυτοκίνητα είχαν καλύψει με κλαδιά και χόρτα για να μη γίνονται αντιληπτά.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα (04-07-2013), σε ορεινή τοποθεσία στην περιοχή Περιθιώτισα Φωκίδας, δύο (2) κλεμμένα αυτοκίνητα, που αναζητούνταν από τις αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν :

Το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο, μάρκας FORD FOCUS , χρώματος μπλε, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 17-06-2013, από πέντε (5) δράστες, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας. Το όχημα βρέθηκε κατακρημνισμένο σε χαράδρα, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος λευκού, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 20-06-2013, από οικία στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας. Το ανωτέρω αυτοκίνητο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και επίσης καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες μετά την αφαίρεση του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου από την Φιλοθέη, κινήθηκαν προς Ναυπακτία, όπου προσεγγίζοντας, μετά την γέφυρα «ΡΕΡΕΣΙ», σε αστυνομικό μπλόκο, έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση (σχετική η από 20-06-2013 Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας).

από http://permisospress.blogspot.gr