Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του ΑΚΟΛ

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, για 27η χρονιά η ετήσια εκδήλωση του τμήματος γυμναστικής του Ομίλου μας.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό το βαρύ πλήγμα της απώλειας ενός πρώην αθλητή του τμήματος κολύμβησης και μέλους του Ομίλου, του Γιώργου Γεροντόπουλου, προς τιμή του οποίου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην έναρξη της εκδήλωσης.

Το βαρύ κλίμα, φρόντισαν και άλλαξαν με την ζωντάνια τους οι τριακόσιοι και πλέον αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στην εκδήλωση, χαρίζοντας, για μία ακόμη χρονιά, μια χαρούμενη βραδιά, μέσα στη ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Κα Γωγώ Θεοδώρου-Μπενέτου, μετά το καλωσόρισμα και το χαιρετισμό προς τους γονείς και φίλους του Ομίλου, οι οποίοι κατέκλυσαν τις κερκίδες του πέτρινου θεάτρου της πόλης μας, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και κυρίως τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΑΚΟΛ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, καθώς και στους ακούραστους συνεργάτες-προπονητές του Ομίλου.

akol2

Κλείνοντας έκανε και τις παρακάτω ανακοινώσεις :

  1. Πραγματοποίηση για δεύτερη συνεχή χρονιά, της αθλητικής δραστηριότητας, με την ονομασία αθλητικό καλοκαίρι, στην οποία τα παιδιά που θα μετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης αθλητικής εμπειρίας, σε μία σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων.
  2. Προγραμματισμός πραγματοποίησης του 1ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, στις 29 Σεπτεμβρίου.
  3. Λειτουργία νέου τμήματος ψυχοκινητικής αγωγής , από τη νέα περίοδο πρόγραμμα που μπορούν να μετέχουν βρέφη από την ηλικία των 2 ετών, με τη συμμετοχή και ενός εκ των γονέων.
  4. Μείωση του κόστους συμμετοχής, σ’ όλους τους ενδιαφερόμενους που θα μετάσχουν στις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης, τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο.

Πιστεύουμε πως όλοι όσοι μας τίμησαν με τη παρουσία τους έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά, εκτελώντας τα προγράμματά τους, που ήταν αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας ενός έτους.

Με την ευκαιρία νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε :

ü        τον κ. Θεόδωρο Θεοδώρου, Ορθοδοντικό, για την οικονομική βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και για την ενίσχυση του τμήματος κολύμβησης, στην μνήμη του Γιώργου Γεροντόπουλου.

ü        την υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος ΕΠΑ.Σ Λιβαδειάς, Κα Κατερίνα Μελινάκου-Τσιφή και τις μαθήτριές, για την επιμέλεια του μακιγιάζ

ü        το Εικαστικό Εργαστήρι, για την κατασκευή των σκηνικών

ü        την Κα Αγγέλα Καρατράντου, για την επιμέλεια κουστουμιών

ü        την υπεύθυνη του κομμωτηρίου JOVANA, για την επιμέλεια των χτενισμάτων

ü        την Κα Κατερίνα Κομνά-Παπαχαραλάμπους, για την επιμέλεια της αφίσας

ü        τους υπευθύνους της εταιρείας Αφοι ΤΟΛΙΑ Ο.Ε., για τη βοήθειά τους, στη μεταφορά των οργάνων

ü        τους γιατρούς κ.κ. Θανάση Μαυραγάνη Θανάση και Γιάννη Περγαντά, για την δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών τους

ü        την Ομάδα της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για τον επόμενο Σεπτέμβρη και ευχόμαστε σ’ όλους καλό καλοκαίρι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο