Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του αστυνομικού

Κοινοποίηση στα Social Media

Περίπου δεκαπέντε ημέρες μετά το τετ-α-τετ του Αλβανού μακελάρη με τους αστυνομικούς στο Δίστομο και την εν ψυχρώ εκτέλεση του υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδρουτσόπουλου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, στην αστυνομία το θέμα που κυριαρχεί είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το Permissospress η Αστυνομία φαίνεται να είναι κοντά στα ίχνη των Αλβανών “ουτσεκάδων”, ενώ παρατηρείται έντονη  κινητικότητα και μεγάλη αναδίπλωση Αστυνομικών δυνάμεων στα όρια Ακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες εκπονείται άμεσο υπηρεσιακό σχέδιο το οποίο αναμένεται σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς άμεσα να αποδώσει καρπούς.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες στο κυνήγι των Αλβανών έχουν ριχτεί και κομάντος του στρατού, ειδικά εκπαιδευμένοι  στον «ανταρτοπόλεμο», τους οποίους άφησε ελικόπτερο Σινούκ στην θέση Δορβιτσά Ναυπακτίας, ενώ των ερευνών ηγούνται οι πέντε ιχνηλάτες της ΕΛ.ΑΣ που έφθασαν από τον Έβρο, με σκοπό να εντοπίσουν σημάδια των Αλβανών δραπετών.

Η ΕΛΑΣ αξιοποιεί πληροφορίες που δέχεται καθημερινά και το υλικό από τις κλοπές στην περιοχή ενώ παράλληλα αποφεύγει λανθασμένες ενέργειες που συνέβησαν στο παρελθόν.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων χρόνων, καθώς το σύνολο των δυνάμεων, που λαμβάνουν μέρος σε μια τεράστια έκταση προκειμένου να κλειστούν όλοι οι δρόμοι διαφυγής, εκτιμάται σε εκατοντάδες, ενώ στα μπλόκα συμμετέχουν και αστυνομικοί με μηχανές για δύσβατες περιοχές, σε περίπτωση που χρειαστεί να καταδιώξουν τους δράστες στα δάση και τα βουνά της Ναυπακτίας.