Για την μεταφορά του ΙΚΑ έξω από τη Λιβαδειά διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος

Κοινοποίηση στα Social Media

Για την μεταφορά του ΙΚΑ έξω από τη πόλη διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς με επιστολή προς την διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, με αφορμή πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  Λιβαδειάς σε κτίριο εκτός πόλης, διαμαρτύρεται εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και όχι μόνο.

Η μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εκτός Λιβαδειάς όχι μόνο δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν αλλά αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Πέραν της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων διαδικασιών που ήδη μας ταλαιπωρούν θα προστεθεί η ταλαιπωρία της μετακίνησης, το κόστος της μετακίνησης,  επιπλέον χρόνος για την διεκπεραίωση της συναλλαγής μας, η έλλειψη άμεσης επαφής με άλλες υπηρεσίες ή γραφεία που ενδεχομένως να χρειάζεται συνεργασία κ.α.

Ο Σύλλογος μας έχει πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύει η χώρα μας αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες διάσωσης της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γινόμαστε αποδέκτες αποφάσεων που πλήττουν την τοπική κοινωνία.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι με γνώμονα τον καθημερινό αγώνα  που δίνουν  οι  συνάδελφοι  έμποροι και επαγγελματίες δεν θα δεχθούμε να προστεθεί και άλλο ένα πρόβλημα σε βάρος τους αλλά θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο μια τέτοια απόφαση.

 

Μετά  τιμής

            Ο  Πρόεδρος                                                                                     Ο  Γενικός  Γραμματέας

Κωνσταντίνος  Παπασπύρου                                                                              Δημήτριος Γέρος