Στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή εκδήλωση για την ανεργία στην πλατεία Αγ. Νικολάου Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λιβαδειάς-Φωκίδας της ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στην προφεστιβαλική εκδήλωση, με θέμα την ανεργία, που διοργανώνεται στα πλαίσια του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην συνοικία Ζαγαρά στην Λιβαδειά στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ομιλία, προβολή DVD  και συναυλία από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

«Αυτός ο κόσμος, αυτή η κοινωνία πρέπει να αλλάξει, είναι ανάγκη να αλλάξει. Για να βρει ο άνεργος μεροκάματο, για να σταματήσει να τρέμει το φυλλοκάρδι του ανασφάλιστου, για να είναι η δουλειά δικαίωμα για όλους κι όχι «ευκαιρία» με το πιστόλι στον κρόταφο, για να έχει ο νέος μέλλον, για να κοπεί το χέρι όσων ετοιμάζονται να στείλουν σε νέους πολέμους τους λαούς για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές.

«Πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω», τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση και καταλήγουν: «Τα μπαλώματα δεν καλύπτουν την βρώμα και την δυσωδία του καπιταλιστικού συστήματος, της εξουσίας των μονοπωλίων που έχει σαπίσει, που όσο θα υπάρχει, πριν σαρωθεί από την εργατική τάξη και τον λαό, θα γεννάει κρίσεις, φτώχεια, καταστολή, σκοταδισμό και φασίστες, ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και μακελειά για τους λαούς».