Με επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας του ΛΑΪΟΥ, με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων

Κοινοποίηση στα Social Media

Τα μέλη του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ», νιώθοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουν με το κοινό της Θήβας και να συμβάλλουν στην παραγωγή πολιτισμού σε μία εποχή που η τέχνη μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος, παρουσίασαν με επιτυχία,  το τριήμερο 7-9 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, τις φωτογραφικές τους απόπειρες και αναζητήσεις.

Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων,  παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Πέτραινας.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους φωτογράφους και τον δάσκαλο τους κ. Βασίλη Νίκα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό που στην πόλη μας σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που με μεράκι για την τέχνη και τον πολιτισμό, προβάλλουν το έργο τους στο κοινό και επικοινωνούν με αυτό μέσα από τις δημιουργίες τους. Ως Δημοτική Αρχή αγκαλιάζουμε αυτή την προσπάθεια, με τα οποιαδήποτε μέσα διαθέτουμε, παρ’ όλο που διανύουμε δύσκολους καιρούς. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τους φωτογράφους- μέλη του εργαστηρίου φωτογραφίας του Λάϊου και τον Θηβαίο δάσκαλο φωτογράφο κ. Βασίλη Νίκα που διδάσκει στο εργαστήρι φωτογραφίας και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο τους».