Άδειο το κέντρο της Λιβαδειάς. Η διασπορά στα σούπερ μάρκετ

Φρενίτιδα και στα σούπερ μάρκετ της Λιβαδειάς.

Προφανώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της διασποράς του ιού στην κοινότητα όπως αποδεικνύεται από την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στη χώρα, αλλά δεν δικαιολογείται μία τέτοια στάση τη στιγμή που υπάρχει επάρκεια σε προιόντα και τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά.

Φανταστείτε αυτός ο συνωστισμός στα ταμεία τι διασπορά μπορεί να προκαλέσει, αν και εφόσον στους χώρους τους κινείται ασυμπτωματικός φορέας του ιού.

Παρά τις σαφείς οδηγίες και τις «αυστηρές» προειδοποιήσεις της κυβέρνησης για τον περιορισμό των εξόδων και των μετακινήσεων για να καταφέρουμε εμποδίσουμε όσο το δυνατόν τον ιό, στη Λιβαδειά παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο.

Το κέντρο της πόλης να είναι νεκρό καθώς οι επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος συμμορφώθηκαν στο νέο μέτρο να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά και ο συγχρωτισμός να παρατηρείται στα πολυκαταστήματα τροφίμων.

Μία τρύπα στο νερό δηλαδή.

Η διασπορά στο μεγαλείο της.

Γιατί Χριστιανέ μου…

Δεν έχουν κλείσει ακόμη τα σούπερ μάρκετ…

μάσκες και αντισηπτικά δεν υπάρχουν, τα πήρες τις προηγούμενες ημέρες δεν άφησες τίποτα στα ράφια ακόμη και για αυτούς που ψύχραιμα στην αρχή του επιδημικού φαινομένου δεν πανικοβλήθηκαν και δεν έσπευσαν να εξαντλήσουν την υπερκαταναλωτική διάθεσή τους στα υγειονομικά προϊόντα.

Σκεφτείτε…

Συμπολίτες μας που επέδειξαν την υπεύθυνη στάση που η πολιτεία μας προέτρεπε να έχουμε τις πρώτες ημέρες του φαινομένου και δεν αγχώθηκαν να τσακίσουν ότι κυκλοφορεί σε μάσκα και αντισηπτικό διάλυμα,  τώρα που οι εξελίξεις το επιβάλλουν την προμήθειά τους, που θα βρουν;

Θα τους δώσετε;

Θα τους πουλήσετε;

Έλεος!!!