Ο πανικό-ιός χειρότερος από τον κορονοιό

Με στόχο να περιοριστεί η διάδοση του κορονοιού και να υπάρξει η μέγιστη ικανή ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα στη Βοιωτία (όταν και εφόσον ο ιος χτυπήσει και τη δική μας πόρτα), το σύνολο των φορέων σπεύδουν διαδοχικά στη διοίκηση του νοσοκομείου Λιβαδειάς και Θήβας, προκειμένου να ενημερωθούν για τα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί.

Προέχει η προσωπική υπεύθυνη στάση όλων και η πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης ατομικής υγιεινής που θα κρατήσουν μακριά μας κάθε μικρόβιο, ενδεχομένως και τον κορονοιό και ψυχραιμία απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο γιατί όπως υποστηρίζουν και οι επιστήμονες αυτός που σκοτώνει σίγουρα, είναι ο πανικός.

Μία από αυτές τις συναντήσεις με θέμα τον κορονοιό πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς μεταξύ εκπροσώπων των παρατάξεων του ΔΣ με επικεφαλής το δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα και του διοικητή του νοσοκομείου Θανάση Τσαντήλα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιών ο οποίος βρέθηκε για άλλη υπόθεση στη Λιβαδειά και άδραξε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το θέμα, μετά και την οδηγία που εξέδωσε στο δήμο του για την αναβολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Τα βίντεο αντλήθηκαν από το STAR κεντρικής Ελλάδας