Το Ε.Κ. Λιβαδειάς καταγγέλλει Γ. Ταγκαλέγκα και Γ. Πούλου

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων που αποκλείει το Ε.Κ από το Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ, και επιλέγει το Τεχνικό Επιμελητήριο.

«Η απόφαση να αντικατασταθεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς στην διοίκηση της ΔΕΥΑΛ μετά από 40 χρόνια, καταστρατηγώντας το καταστατικό της επιχείρησης, είναι καθαρά πολιτική απόφαση που εναντιώνεται στα συμφέροντα των πολιτών της Λιβαδειάς οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν το τίμημα. Ο λόγος είναι πως τόσο ο κ. Ταγκαλέγκας, όσο και η κα Πούλου ως μνημονιακοί θέλουν να προωθήσουν την ιδιωτικοποίηση του νερού. Για αυτό και είναι φυσικό να θέλουν να φιμώσουν όποια φωνή είναι ενάντια στα σχέδιά τους», τονίζει το Ε.Κ..
Και καταλήγει: «Η κα Πούλου από την μία φωτογραφίζεται και καλεί σε απεργιακούς αγώνες τους εργαζόμενους και από την άλλη προωθεί νεοφιλελεύθερες πολιτικές εναντίον τους.
Αγαπητοί συμπολίτες το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων και όλων των δημοτών απέναντι σε νεοφιλελεύθερες και αντεργατικές πολιτικές όπως αυτές της κα Πούλου και του κ. Ταγκαλέγκα».