49 χρόνια κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας

Έχουν περάσει 49 χρόνια από τότε που η κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας φιλοξένησε στο χώρο της παιδιά Δημοτικού, προσφέροντάς τους ξεγνοιασία.

Ο χώρος στο οπολιο βρίσκεται η κατασκήνωση είναι ψηλά και προσφέρει στους επισκλεπτες την θέα ολόκληρης της Βοιωτίας. Όσοι έμειναν στην κατασκήνωση νιώθουν νοσταλγία, όσοι δεν έμειναν ζηλεύουν και όσοι θα μείνουν θα ζήσουν μια μοναδικλη εμπειρία.

Την 1η Ιουλίου, η κατασκήνωση άνοιξε για 49η χρονιά τις πύλες της για περισσότερες από 130 μικρές δεσποινίδες που τελείωσαν τις μαθητικλες τους υποχρεώσεις, προσφέροντας μέρες ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού και διασκέδασης, αναπνλεοντας τον δροσερό αέρα του Παρνασσού, αλλά και μέρες γεμάτες πνευματικά βιώματα με τα νάματα της πίστης και των παραδόσεων της πατρίδας μας, συνοδευόμενες από τις ομαδάρχισσες και την αρχηγό τους.

Η πρώτη τους μέρα στην Κατασκήνωση ξεκίνησε με Αγιασμό, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή διαμονή, λέγοντάς τους πως τις ημέρες που θα ζήσουν στην κατασκήνωση θα τις θυμούνται  όταν μεγαλώσουν, καθώς θα αναπτύξουν δεσμούς φιλίας και οι εμπειρίες και τα βιώματα από την κατασκήνωση θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους.