«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων βουλευτών

Οριστικοποιούνται τις επόμενες ημέρες οι κομματικές διαδικασίες κατάρτισης των ψηφοδελτίων εν όψει των εθνικών εκλογών και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή τους.

Για τη Βοιωτία στη ΝΔ την πεντάδα των υποψηφίων βουλευτών ανοίγουν οι Ανδρέας Κουτσούμπας και Γιάννης Καράμπελας. Η επιβεβλημένη εκ του νόμου παρουσία δύο γυναικών στην τριεδρική εκλογική περιφέρεια του νομού καλύπτεται από τις Λουκία Θεοδώρου και Κική Μαχαίρα και η μία θέση απομένει διεκδικείται από τους Γιαννάκη, Κτιστάκη και Παπαχριστοδούλου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, με το φάκελο της επίσημης πρότασης Σκουρλέτη στη νυν δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου να παραμένει ανοιχτός, βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Νίκου Θηβαίου νυν βουλευτή του κόμματος. Στη μάχη των εθνικών εκλογών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ρίχνονται, η Χριστίνα Σταμούλη που πρόσφατα δοκιμάστηκε στις περιφερειακές εκλογές, ο Σταμάτης Χαλβατζής αυτοδιοικηιτκός του 1ου βαθμού και συνδικαλιστής και o Σπύρος Ακριβάκης.

Στο ΚΙΝ.ΑΛ. ο Άρης Καρβούνης, η Κατερίνα Κοσκοβόλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης έχουν ήδη στο χέρι το εισιτήριο για την πεντάδα των υποψηφιοτήτων,  ο Μίμης Αγγέλου φέρεται να έχει δηλώσει σχετικό ενδιαφέρον συμμετοχής και γρίφος παραμένει το όνομα της δεύτερης υποψήφιας γυναίκας.