Με αφορμή την κατάργηση της τροπολογίας της Γεροβασίλη για την αξιολόγηση.

Με τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε χθες στη Βουλή στο σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος» καταργήθηκε η απεργοσπαστική τροπολογία Γεροβασίλη για την αξιολόγηση (άρθρο 24Α  του ν. 4369/2016).

Είμαστε χαρούμενοι και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που η συνεπής στάση του Συλλόγου μας και η συντονισμένη δράση του συνδικαλιστικού κινήματος έφερε αποτελέσματα και  οδήγησε την Κυβέρνηση έστω και τώρα, προεκλογικά, να καταργήσει τη συγκεκριμένη διάταξη.

Ως Σύλλογος θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αφενός για να μην προδώσουμε το όραμά μας για μια αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση , μακριά από κομματικές εξαρτήσεις , μακριά από τη διαιώνιση του πελατειακού κράτους , δίπλα στον πολίτη και όχι παραδομένο σε εργολαβικά συμφέροντα και αφετέρου για να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν μαζικά εδώ και χρόνια σε αυτή τη μάχη , αρνούμενοι να υποκύψουν στον στυγνό εκβιασμό των εκάστοτε κυβερνόντων.