Υποψήφιοι και με τη «βούλα»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στη Βοιωτία στα δύο πρωτοδικεία Λιβαδειάς και Θήβας.

Δήμος Λεβαδέων

Από το Σάββατο και μία ημέρα νωρίτερα από την προβλεπόμενη προθεσμία κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νώντας Κοτσικώνας.

Ακολούθησε ο Δημήτρης Καραμάνης και το πρωί της Κυριακής κατέθεσε το φάκελο του συνδυασμού του στο πρωτοδικείο της Λιβαδειάς ο Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Το κύκλο των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο της Λιβαδειάς για το Δήμο έκλεισε η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού που ξεπερνά τους 90 υποψήφιους συμβούλους στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της Δυναμικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας.

Δήμος Ορχομενού 

Πρώτος  από το Δήμο Ορχομενού ο Γιώργος Σκόπας από τη Λαική Συσπείρωση ενώ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής κατέθεσε το σχετικό φάκελο η Βούλα Καράλη, με 41 άτομα υποψηφίους για το δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού (Εκλογική περιφέρεια Ακραιφνίας 9 υποψηφίους και 32 υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια Ορχομενού) με 68% ποσοστό νέων υποψηφίων που κατέρχονται πρώτη φορά, με μέσο όρο ηλικίας τα 45 και με 40% ποσοστό γυναικών όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα ο Γιάννης Νταβαλούμης και μετά τις 10.00 έκλεισαν τη διαδικασία οι Πρόδρομος Εμμανουηλίδης και Σταύρος Χριστακάκης.

Δήμος Αλιάρτου

Ο Γιώργος Μπούτσικος άνοιξε τον κύκλο των καταθέσεων στο δικαστικό μέγαρο της Λιβαδειάς για το Δήμο Αλιάρτου ενώ το πρωί της Κυριακής πήρε την υπογραφή από το Πρωτοδικείο  ο Γιώργος Ντασιώτης.

Τελευταίος κατέθεσε ο Γιώργος Αραπίτσας συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του.

Δήμος Δ-Α-Α

Ο Λουκάς Ζάκκας για το Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας κατέθεσε πρώτος και νωρίς το απόγευμα προσήλθε στο πρωτοδικείο της Λιβαδειάς ο Γιάννης Σταθάς.

Αργά το βράδυ κατέθεσε το σχετικό φάκελο και ο Γιάννης Σωτηρίου.

Δήμος Θηβαίων

Πρώτη κατέθεσε στο πρωτοδικείο η Λαική Συσπείρωση και ο Αντώνης Τουλουμάκος και ακολούθησαν οι Γιώργος Αναστασίου, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ηλίας Τραμπάκουλος.

Δήμος Τανάγρας

Τρεις είναι οι υποψηφιότητες στο Δήμο Τανάγρας καθώς κατέθεσαν υποψηφιότητα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Γιαλούρης της Λαικής Συσπείρωσης, η Γωγώ Καμπιώτου και ο νύν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Περγάλιας.