«Μιλάμε με το έργο μας και συνεχίζουμε δυνατά!». Συγκέντρωση παράσταση νίκης από τη Γιώτα Πούλου (photo)

Με το σύνθημα «Μιλάμε με το έργο μας και συνεχίζουμε δυνατά!», η Δήμαρχος Λεβαδέων και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές Γιώτα Πούλου, σε μία συγκέντρωση που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις, εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο και παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο με το οποίο διεκδικεί, την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών της.

Η Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία παρουσιάζεται πλέον με ένα πλήρως ανανεωμένο ψηφοδέλτιο σε πρόσωπα, σε ηλικίες και κυρίως σε ιδέες για την επόμενη, κρίσιμη περίοδο για το Δήμο, μετά το έργο που η παρούσα δημοτική αρχή, όπως τόνισε στην ομιλία της η Γιώτα Πούλου, σχεδίασε, μελέτησε και υλοποιεί μέσω των έργων, που είτε έχουν ολοκληρωθεί και παραδόθηκαν είτε βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός οτι η Γιώτα Πούλου στο σύντομο μεστό και περιεκτικό της λόγο τόνισε με νόημα ότι ”εκεί που οι άλλοι λένε: ΘΑ¨, εμείς λέμε: ¨ΝΑ¨ και εκεί που λένε ¨θα κάνουμε¨ εμείς λέμε ¨να τι κάναμε” .

Δεν είναι επίσης τυχαίο το γεγονός, οτι και οι συνυποψήφιοί της, στις δικές τους αντίστοιχες συγκεντρώσεις δεν κατηγόρησαν την παρούσα δημοτική αρχή, οτι δεν εργάστηκε, οτι δεν μελέτησε έργα, οτι δεν διεκδίκησε στο μέτρο του δυνατού και υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, ότι δεν σχεδίασε και δεν υλοποίησε έργα, με στόχο την καθημερινότητα των πολιτών και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου.

Προκρίνουν μόνο (με μία ίσως εξαίρεση) τις δικές τους δήθεν “καλύτερες” προθέσεις και τον δικό τους “καλύτερο” τρόπο προσέγγισης στα αυτοδιοικητικά πράγματα, με μόνο στόχο να συμψηφίσουν, το πραγματικό βήμα μπροστά της Λιβαδειάς που επιχείρησε και κατάφερε η παρούσα δημοτική αρχή, με το ανύπαρκτο έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών της μνημονιακής περιόδου για να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους ακροατήριο.

Φυσικά δεν θα σταθούμε στις πολιτικές ευθύνες και στο έλλειμμα διεκδικητικότητας που προσάπτουν στην παρούσα δημοτική αρχή για τη θέση της Λιβαδειάς στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς στη συνείδηση όλων οι ευθύνες έχουν αποδοθεί μe ονοματεπώνυμο από την ημέρα που μπήκε το “λουκέτο” στο τμήμα περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης που λειτουργούσε στη Λιβαδειά.

Μπαίνουμε σήμερα στην τελική ευθεία ενός αγώνα που θα μας οδηγήσει στην εκλογική νίκη στις 26 Μαΐου. Μια νίκη που τη χρειαζόμαστε γιατί έχουμε ξεκινήσει ένα μεγάλο έργο και θέλουμε να το ολοκληρώσουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε τη Λιβαδειά και τα χωριά μας, να αλλάξουμε το Δήμο μας, να τον αναδείξουμε στη χώρα μας και στον κόσμο” είπε η Γιώτα Πούλου σε μία προσπάθεια να δείξει στους Λειβαδίτες συνδημότες της οτι τελείωσαν για το Δήμο Λεβαδέων τα ΘΑ και η πόλη και τα χωριά της μπαίνουν σε μία νέα εποχή.

Η Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία σύμφωνα με τη Γιώτα Πούλου είναι ομάδα άξιων και εργατικών ανθρώπων, με ποικιλία ιδεών, ηλικιών και δεξιοτήτων, με ενιαίο προσανατολισμό, τη δημιουργική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Είναι μία ομάδα – εγγύηση, ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και ο Δήμος Λεβαδέων θα γίνει αντάξιος των πιο υψηλών προσδοκιών μας, υπογράμμισε η Γιώτα Πούλου.