Ευχές για την γιορτή του δέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος

Πολλές και θερμές ευχές δέχθηκε για τα ονομαστηριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγάπης και του Αγίου Γεωργίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θηβών.
Μετά το πέρας του Εσπερινού δέχθηκε ευχές στο παρακείμενο πνευματικό κέντρο της ενορίας. Την Δευτέρα 29 Απριλίου λειτούργησε στον εορτάζοντας Ναό Αγίου Γεωργίου Ἀραχώβης.
Κατά την διανομή του αντιδώρου δέχθηκε και τις ευχές του εκκλησιάσματος.
Ακολούθως από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 2 δέχθηκε ευχές από εκπροσώπους των τοπικών αρχών, φορέων και πιστών στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο κ. Γεώργιος ευχαρίστησε για τις ευχές όσους προσεύχονται για εκείνον και αντευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, μακροημέρευση και κάθε θεϊκή ευλογία στην ζωή τους.
Να σημειωθεί τέλος ότι επιθυμία του Σεβασμιωτάτου ήταν όσοι ήθελαν να του προσφέρουν κάποιο δώρο να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό ή είδη για την ενίσχυση κάποιου Ιδρύματος ή φιλανθρωπικού προγράμματος της Μητροπόλεως και κυρίως του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «ΑΡΩΓΗ».