Νέο Δ.Σ. και συγκέντρωση τροφίμων απο τον Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Tην Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΕΣ αρχαιρεσίες για την ανάδειξη τόσο Κεντρικών όσο και Περιφερειακών Συμβουλίων σύμφωνα με τις διατάξεις του τροποποιηθέντος καταστατικού του ΕΕΣ.

Το νέο ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Λιβαδειάς είναι το εξής:
Πρόεδρος: Αγγελική Μπίνιου
Αντιπρόεδρος: Ελένη Πειρουνάκη
Γεν. Γραμματέας: Ευσταθία Καφρίτσα
Ταμίας: Γεώργιος Βαμβακάς
Μέλη: Γεωργία Κρυπαράκου, Μαρία Φούφουλα, Γεώργιος Τσεκούρας, Λουκία Βαρουξή, Χαρίκλεια Ράπτη
“Οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) και ιδιαίτερα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς καθώς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν είναι γνωστά.
Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που γνωρίζουν οι συνάνθρωποί μας, δίνουμε το «παρών» προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά και ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό μας το οποίο εργάζεται εθελοντικά”, τονίζουν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και η Γραμματέας Ευσταθία Καφρίτσα.
Και προσθέτουν: “Το έργο μας ,ως γνωρίζετε, γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική βοιωτική κοινωνία ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, έτοιμοι να συνδράμουν στην ανακούφιση των αδύναμων συνανθρώπων μας”.
Καταλήγοντας καλούν τους συμπολίτες να βοηθήσουν στο έργο του ΕΕΣ προσφέροντας τρόφιμα (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.λ.π), είδη υγιεινής κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και παράλληλα ευχαριστούν θερμά εκ των προτέρων για την κοινωνική ευαισθησία, που δείχνουν όσοι στηρίζουν τη σημαντική δράση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς.