Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Γ. Ντασιώτη και της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Αλιάρτου-Θεσπιέων στις Εκλογές του Μαΐου

Την συμμετοχή της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνησης Πολιτών Αλιάρτου-Θεσπιέων, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης ως επικεφαλής και εκ νέου υποψήφιος, σε μια δυναμική συγκέντρωση στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων, εκπροσώπων της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου, συνεργατών του και υποψηφίων παλιών και νέων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, με το οποίο ο Δήμος έχει συνάψει πρωτόκολλο συνεργασίας, κος Λέανδρος Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η διασύνδεση ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος με την αυτοδιοίκηση και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Επίσης ο κος Αντιπρύτανης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Δημάρχου, καθώς και στην συνεργασία που υπάρχει.
Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Ντασιώτης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην συλλογική απόφαση της Παράταξης να συμμετάσχει στις εκλογές, καθώς και στις Δημοκρατικές και κοινά αποδεκτές διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απόφαση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών, να συνεχίσει στις εκλογές του Μαΐου, με επικεφαλής τον υποφαινόμενο, δεν αποτελεί προσωπική απόφαση κανενός, αλλά συλλογική απόφαση της παράταξης, με συμφωνημένες διαδικασίες και με κοινά αποδεκτό αποτέλεσμα. Ο σεβασμός ή μη των διαδικασιών στην πολιτική αλλά και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από αυτές, αποτελεί μεν προσωπική επιλογή του καθενός την οποία και χρεώνεται, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και υποχρέωση όλων όσοι θέλουν να είναι πολιτικά αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Η πολιτική συμπεριφορά όλων μας αντανακλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε ή θα χειριστούμε τα δημόσια πράγματα.».
Στη συνέχεια, παράλληλα με τις αιχμές για όσους δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες ευχαρίστησε τους Δημότες για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στη Δημοτική Αρχή μέχρι τώρα, επεσήμανε ότι πάντα ήταν και είναι πρώτα ο Δημότης στην πολιτική της Δημοτικής Αρχής, γιατί αυτή είναι η αποστολή της. Αναφέρθηκε επίσης στο πλαίσιο που λειτούργησε ως τώρα η Δημοτική Αρχή και με το οποίο θα συνεχίσει, που απέφερε οικονομική εξυγίανση, έργα υποδομής, εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα για το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων.
Το στοίχημα για τη νέα θητεία όπως είπε είναι η συνέχιση των έργων, η διεκδίκηση με την ίδια δυναμικότητα, η προσαρμογή στα σύγχρονα ψηφιακά μοντέλα λειτουργίας των υπηρεσιών, η συνέχιση και εμβάθυνση των κοινωνικών παρεμβάσεων για στήριξη των αδυνάτων.
Επανέλαβε την αρχή της Κίνησης που κατατέθηκε στους Δημότες σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές διαδικασίες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε σας υποσχόμαστε τίποτα, γιατί σας σεβόμαστε απόλυτα. Δεσμευόμαστε όμως για ένα πράγμα, πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά για τα συμφέροντα του τόπου μας. Δεν ξέρουμε τι θα πετύχουμε, ξέρουμε όμως πόσο θα πολεμήσουμε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε όπου βρίσκονται τα συμφέροντα του Δήμου μας». Ακόμα επεσήμανε πως το πρόγραμμα της επόμενης θητείας έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται γιατί «Η Διοίκηση του Δήμου δεν είναι στο κενό, περιμένοντας τις εκλογές».
Τέλος κάλεσε τους Δημότες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουν καθαρή εντολή στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, στηρίζοντας το ανανεωμένο σε Πρόσωπα και ιδέες ψηφοδέλτιό της.