Σώοι οι 50 επιβάτες του λεωφορείου που εξετράπη της πορείας του στον Παρνασσό, επιτυχείς 2 επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

Τέλος στην ταλαιπωρία των 50 επιβατών του λεωφορείου που εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, έβαλαν οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας και η Π.Υ. Λιβαδειάς όπως μεταδίδει το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στην Αράχωβα συνοδεία εκχιονιστικού μηχανήματος και συνεχίζουν με χαμηλές ταχύτητες το ταξίδι της επιστροφής τους.

Παράλληλα οι υπηρεσίες κατάφεραν να ξεκολλήσουν και το βαρύ όχημα το οποίο κινούνταν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στον χιονισμένο δρόμο.

2 επιχειρήσεις για τον απεγκλωβισμό παιδιών και εγκύου στον Παρνασσό

Επίσης με επιτυχία στέφθηκαν δύο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού το βράδυ της Τετάρτης από τις δυνάμεις πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας, στον Παρνασσό.
«Μόλις η πολιτική μας προστασία ολοκλήρωσε δύο απεγκλωβισμούς. Εννιά παιδιά με τους γονείς τους εγκλωβισμένοι στον οικισμό Κρόκι. Από το μεσημέρι επιχειρώντας καταφέραμε και τους διασώσαμε πριν λίγο!!!. Επίσης ορειβάτες μεταξύ αυτών και μια εγκυμονούσα απεγκλωβίστηκαν πριν λίγα λεπτά από τον αθηναϊκό όμιλο. Οι όγκοι χιονιού τεράστιοι και η επιχείρηση πολύ δύσκολη. Μπράβο στην πολιτική μας προστασία», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και προσθέτει: «Ευχαριστώ τον Μάριο Κακοσαίο, τον Κοροδήμο Νικ. και Δημ. καθώς και όλους που βοήθησαν σε αυτή τη μάχη. Συνεχίζουμε…»