Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίου Θωμά Τανάγρας

Ξεχωριστή για τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Θωμά Τανάγρας και την ευρύτερη περιοχή ήταν η βραδιά των εγκαινίων της βιβλιοθήκης, και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Κοινοτικό Κατάστημα καθώς ευοδώθηκε μια προσπάθεια ετών και ένα όραμα πήρε σάρκα και οστά.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθαγιασμό του χώρου από τον π. Γεώργιο Μανωλόπουλο, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.
Αρκετοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μεταξύ των οποίων η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Ιωάννης Περγαντάς αρμόδιος του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γεωργία Βουγέση, η φιλόλογος Κατερίνα Ζωγράφου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βουγέσης και ο γηραιός ερευνητής Θανάσης Κυριάκου, τέως γραμματέας της Κοινότητας Κλειδίου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κατσιφής, ευχαρίστησε ονομαστικά, όσους συνέβαλαν στη λειτουργία της βιβλιοθήκης και η εκδήλωση έκλεισε με την ανάγνωση ποιημάτων της Παναγιώτας Κοραή, που διαπρέπει στους πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης.
Παρέστησαν επίσης ο πρώην βουλευτής Μιχαήλ Γιαννάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αναστασίου, Γωγώ Καμπιώτου, Χρήστος Πέτρου, ο πρόεδρος της κοινότητος Σωτήρης Κοκόσης, η πρόεδρος του συλλόγου “Γεώργιος Σχηματάρης” Άννα Χαρέμη, εκπρόσωποι του συλλόγου “Τερψιχόρη” Γιώτα Καραμπά & Σωτήρης Θεοδώρου, ο Παναγιώτης Δριχούτης εκ Τανάγρας, τα προεδρεία του Α.Ο. Κεραυνού, των συλλόγων Γονέων και γυναικών Αγίου Θωμά ενώ νωρίτερα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τανάγρας Ιωάννης Γκίνης και ο αντιδήμαρχος Οινοφύτων Ιωάννης Αναστασίου.
Η βιλβιοθήκη τους θερινούς μήνες θα είναι ανοικτή για το κοινό από όλο τον Δήμο Τανάγρας κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 7-8 μ.μ. ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατόπιν συνεννόησης με το Προεδρείο του Συλλόγου.