Συνεδριάζει η ΠΕΔ Στερεάς για το πανεπιστήμιο αλλά επιμένει ο Γαβρόγλου

Τη Δευτέρα με θέμα την προετοιμασία ημερίδας στην οποία θα παρουσιαστεί η πρόταση της Στερεάς για την ίδρυση και λειτουργία πανεπιστημίου στην περιφέρεια συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση:

Καλείστε στη 10η / 2018 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου, στη Λαμία με:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Προετοιμασία διοργάνωσης ημερίδας για την παρουσίαση της πρότασης της Ομάδας Τεκμηρίωσης για την ίδρυση του Δελφικού Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
2. Ορισμός εκπροσώπων στα ΔΣ των Φορέων Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών (ΦΔΠΠ) σε εφαρμογή του άρθρου 5 ν. 4519/2018 (ΦΕΚ Α’ 25/20-2-2018).
3. Ανακοινώσεις.

Την ίδια στιγμή κάθε ελπίδα για την υλοποίηση του αιτήματος της Στερεάς έσβησε σε απάντησή του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μετά από σχετική ερώτηση του τ.Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας, Γιάννη Περλεπέ.

Σύμφωνα με το σταρ Κεντρικής Ελλάδας οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση  στο Υπουργείο και συζήτησαν για τη θέση της Στερεάς στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Ο κος Γαβρόγλου με σαφήνεια υποστήριξε οτι  στα άμεσα σχέδια του υπουργείου δεν περιλαμβάνεται ίδρυση Πανεπιστημίου.

 

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ: