Δολιοφθορά στα φανάρια στο Πέρα Χωριό. Μήνυση κατ’ αγνώστων από την ΠΕΒ

Μήνυση κατ’ αγνώστων καταθέτει η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας για τη δολιοφθορά που σημειώθηκε στους φωτεινούς σηματοδότες στη διασταύρωση του Πέρα Χωριού στον περιφερειακό της Λιβαδειάς.

Τα φανάρια είχαν τεθεί επίσημα σε λειτουργία την περασμένη Πέμπτη.

Άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, προκάλεσαν ζημιές στους πίνακες ηλεκτροδότησης των φαναριών τα των οποίων η λειτουργία διακόπηκε.

Για το περιστατικό η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Πέρα Χωριού για τοποθέτηση Φωτεινών Σηματοδοτών στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δρόμου Λιβαδειά- Αράχωβα, έγινε πραγματικότητα στις 23 Μαίου 2018.

Δυστυχώς όμως κάποιος κακόβουλος και υστερόβουλος συμπατριώτης μας, προέβει σε δολιοφθορά, τραυματίζοντας τον ιστό των Φωτεινών Σηματοδοτών και προξενώντας ζημιές στα φρεάτια ηλεκτρικής τροφοδοσίας του προγράμματος τους έθεσε εκτός λειτουργίας .

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και άμεσα οι φωτεινοί σηματοδότες θα λειτουργήσουν πάλι.

“ Το έτος 2018 δεν είναι Μεσαίωνας . ‘Όποιος θέλει να διαφωνεί σε συγκεκριμένες ενέργειες μπορεί να το κάνει στο φως της ημέρας και με στοιχεία . Οι μάσκες θα πέσουν και οι δολιοφθορείς θα παραδοθούν στην κρίση της κοινωνίας “