Καταγγελία για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου σχετικά με το χριονοδρομικό Παρνασσού απο τον Γ. Σταθά

Επίθεση κατά του Διευθ. Συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. Γιώργου Τερζάκη εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς κατηγορώντας τον σε επιστολή προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ότι υπονομεύει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

«Φτάνοντας στο απότομο τέλος της χειμερινής σεζόν και μη θέλοντας να δημιουργήσω αρνητικές εντυπώσεις για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, πριν την έναρξη και κατά την διάρκειά της, σας επισημαίνω τα προβλήματα , τα οποία κατά την άποψή μου, εσκεμμένα ο κ. Τερζάκης έχει δημιουργήσει, με αποκορύφωμα το απότομο κλείσιμο του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, παραμονές Πάσχα, ενώ υπήρχε χιόνι για να κάνουν σκι και είχαν ήδη κλείσει εκατοντάδες χιονοδρόμοι να μείνουν σε καταλύματα και να κάνουν παράλληλα διακοπές στην ευρύτερη περιοχή συνδυάζοντάς τες με σκι, αυτός το έκλεισε με το «έτσι θέλω», δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, τόσο σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, όσο και σε Επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Σταθάς.
Και προσθέτει: «Άλλωστε το είχε κάνει και στο παρελθόν. Αυτά τα ανέντιμα τερτίπια εις βάρος της περιοχής πρέπει να σταματήσουν από τον κ. Τερζάκη».
Σύμφωνα με τον κ. Σταθά δεν είχε προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες συντήρησης για να είναι έτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού έγκαιρα ενώ όπως σημειώνει κάνει και «απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική εις βάρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και υπέρ του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και αυτό αποδεικνύεται από την τρομερή άνοδο των επισκεπτών φέτος στα Καλάβρυτα».
Τέλος υπογραμμίζει ότι «το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού καταφέρνει να λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια χάρη στην αυταπάρνηση και την αγάπη τόσο των εργαζομένων της ΕΤΑΔ, όσο και του εποχικού προσωπικού, εν αντιθέσει με τον κ. Τερζάκη που κάνει τα πάντα για να το απαξιώσει».