Τρόφιμα για άπορες οικογένειες παρέδωσε η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στο Τμήμα Λιβαδειάς του Ερυθρού Σταυρού

Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θοδωρής Καλοπήτας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Λιβαδειάς Νότης Λέτης στις 7 Απριλίου επισκέφτηκαν τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, και παρέδωσαν τρόφιμα προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Ταυτόχρονα υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού και το πώς μπορούν να συμβάλλουν οι νέοι άνθρωποι στην μεγάλη αυτή εθελοντική ομάδα.
«Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους και για την ευαισθησία που δείξανε. Είναι πολύ σημαντικό δι’ ημάς που παρόλο τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες είναι πάντοτε στο πλευρό μας νέοι άνθρωποι και πρόθυμα ανταποκρίνονται σε κάθε μας κάλεσμα.
Τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που πάντοτε είναι και θα συνεχίζουν να είναι αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο», τόνισαν εκ μέρους του ΔΣ του Τμήματος Λιβαδειάς του ΕΣ ο Πρόεδρος Γιάννης Καρατζάς και η ΓΓ Αγγελική Μπίνιου.
«Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του παραρτήματος Λιβαδειάς του Ερυθρού Σταυρού, για συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό να μοιραστούν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, σε άπορες οικογένειες. Ως ΟΝΝΕΔ αλλά και πρωτίστως ως νέοι άνθρωποι είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε, από το υστέρημα μας, αυτές τις κοινωνικές δράσεις. Άλλωστε η αλληλεγγύη στους αδύναμους δεν είναι επιλογή αλλά καθήκον όλων μας. Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και προκοπή», σημείωσαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ.