Διανομή τροφίμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε άπορες οικογένειες στη Λιβαδειά

Τις ανώτερες αξίες της αλληλεγγύης , της φιλαλληλίας και της αφιλοκερδούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, τίμησε και φέτος το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς συγκεντρώνοντας τρόφιμα, παιχνίδια και ιματισμό.

Παρόλο που το Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς παρέχει καθημερινά τρόφιμα και ιματισμό τους συνανθρώπους μας κατάφερε και συγκέντρωσε επιπλέον τρόφιμα προκειμένου να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι 40 άπορων οικογενειών της περιοχής μας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που συνέδραμε σ’ αυτή την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την πίστη στο έργο του τμήματος μας.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης μας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συγκεκριμένα: τις εταιρείες ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε, την εταιρεία Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.ΒΕ, κρουασάν Πέτρου, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και μαθητές του 9ου και 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, του 2ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς, του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς καθώς επίσης τα αθλητικά σωματεία Α.Κ.Ο.Λ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που αποτελούν το θεμέλιο και την ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που στέκονται αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε να είναι ο Καινούργιος Χρόνος γεμάτος με υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα .

Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ