Ομόφωνα ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για το 2018

Ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2018 απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας όπως προβλέπεται άλλωστε από το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των επιμελητηρίων της χώρας, στην τελευταία του συνεδρίαση με την παρούσα σύνθεση δεδομένου ότι έχουν οριστεί εκλογές την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στη Λιβαδειά και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στη Θήβα.

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να προβλεφθεί κάθε πιθανή ανάγκη και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του φορέα μας ενώ στην συνέχεια θα υποβληθεί προς έγκριση στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Με την ευκαιρία της λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβούλιου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Παναγιώτης Αγνιάδης ευχαρίστησε τα μέλη, του Οργάνου κάνοντας παράλληλα λόγο για δημιουργική και εποικοδομητική συμπόρευση.

«Η θητεία μας συνέπεσε με την πιο δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα της χώρας μας, την περίοδο των μνημονίων και των λουκέτων. Προσπαθήσαμε με παρεμβάσεις, δράσεις και ενέργειες μας να σταθούμε στο πλευρό του μικρομεσαίου συναδέλφου και να αρθρώσουμε έναν λόγο υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων και συμφερόντων του, έναν λόγο απαλλαγμένο από κομματικές και τοπικιστικές αντιλήψεις. Ανεξάρτητα από κυβέρνηση, πρωθυπουργό ή υπουργό, τα αιτήματα μας και οι απόψεις μας ήταν σταθερές και πάγιες», τόνισε ο Π. Αγνιάδης.

Και συμπλήρωσε: Ο αγώνας όμως συνεχίζεται, η επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας έχει να αναμετρηθεί με πολλά προβλήματα, τα οποία, είτε είναι κοινά με τις δυσκολίες, που πανελλαδικά αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, είτε σχετίζονται με την έλλειψη βασικών υποδομών και υπηρεσιών στην περιοχή μας. Στο πλαίσιο αυτό, εύχομαι, σε όσους από εσάς συμμετέχουν, ως υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές καθώς και σε όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους, καλή επιτυχία».