Τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς που διακρίθηκαν στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής συνεχάρη η Δήμαρχος Γ. Πούλου

Τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς Παναγιώτα Καλογρηά, Έφη Κοσμίδη και Κωνσταντίνα Γαλανάκου, οι οποίες απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κατατάσσοντάς τις ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελλάδας συγχαίρουν η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης.

«Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους προπονητές των αθλητριών, καθώς και στον ΓΑΣ Λιβαδειάς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους και καταφέρνουν να πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις σε αθλητικές διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής  δικαιώνοντας τους κόπους των αθλητριών, ενισχύουν το αθλητικό ιδεώδες και κάνουν όλους εμάς υπερήφανους», προσθέτουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Να θυμίσουμε ότι την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Παναγιώτα Καλογρηά στην μπάλα όπως επίσης, την 6η θέση στο σχοινάκι και 8η θέση στο ελεύθερο η αθλήτρια Έφης Κοσμίδη οι οποίες αγωνίστηκαν στη κατηγορία Παγκορασίδων 1ης χρονιάς, ενώ εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Γαλανάκου στο σχοινάκι και στην μπάλα στην κατηγορία Παγκορασίδων 2ης χρονιάς.