Εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου στο Μαυρομάτι (VIDEO)

Παρουσία του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη εγκαινιάστηκε, το απόγευμα της Τρίτης το Κλειστό Γυμναστήριο, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, στο Μαυρομμάτι . Το έργο κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- προϋπολογισμού ,περίπου 1,2 εκ. €. εκπληρώνοντας ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Γυμναστήριο, το δεύτερο που εγκαινιάζεται σε ένα χρόνο,  και αποτελείται: από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 360 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών επισήμων και εκατοντάδων πολιτών.

Πριν την τελετή των εγκαινίων έγινε  φύτευση μιας ελιάς στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου από τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων,  Γεώργιο  Ντασιώτη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  Κώστα  Μπακογιάννη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε όσους συνέβαλλαν  (Δημοτικούς Συμβούλους  και συνεργάτες, Υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τις πρώην Δημοτικές Αρχές ) τους οποίους και ευχαρίστησε, ενώ με θερμά λόγια αναφέρθηκε   στην προσωπική συμβολή του Περιφερειάρχη, για την ολοκλήρωση του έργου «χωρίς την οποία τίποτα δε θα γινόταν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης ο Δήμαρχος, παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των αθλητικών πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος αφορά τριάντα  παρεμβάσεις που αναλύονται σε:

κατασκευή δέκα  γηπέδων ποδοσφαίρου, δέκα γηπέδων Μπάσκετ, τριών  γηπέδων βόλεϊ, δύο  γηπέδων τένις, δύο κλειστών Γυμναστηρίων και εκσυγχρονισμό των δύο Δημοτικών Σταδίων.

Ο Περιφερειάρχης  μίλησε με θερμά λόγια για τη σπουδαιότητα του  κλειστού γυμναστηρίου της Δ.Ε.Θεσπιών, όπως και του αντίστοιχου της Αλιάρτου και την επιθυμία να συμβάλλει στην αποπεράτωσή του όταν του ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή. Το έργο αυτό, ανέφερε, το έχει ανάγκη η νέα γενιά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωσή του  σε χρόνο ρεκόρ.

Τόσο πριν όσο και μετά την τέλεση των εγκαινίων υπήρξε πληθώρα αθλητικών επιδείξεων, ενώ η βραδιά έκλεισε με χορευτικά του  Συλλόγου  Μαυρομματίου.

ΒΊΝΤΕΟ από tvstar.gr